Så fungerar portalen


Välkommen till Tranås Energis fibernät TRAMANs tjänsteportal! Här kan du enkelt välja hur du vill använda din fiberanslutning.

Tranås Energi ansvarar för driften av fibernätet, men levererar inte tjänsterna (t ex bredband) i det. Det gör istället våra tjänsteleverantörer och du hittar deras utbud av tjänster här på portalen.

Portalen kan idag användas av dig som har en villaanslutning. Vi byter successivt ut vår utrustning för att på sikt även ge alla lägenhetskunder möjlighet att beställa tjänster denna väg.

Om du är ny användare börjar du med att registrera ett konto nedan. Därefter kan du gå vidare och välja vilken tjänst du vill koppla på. Någon minut senare kan du börja använda den!

Kostnader

När du beställt en tjänst aktiveras din TRAMAN-anslutning och du kommer därefter att betala en driftavgift till Tranås Energi samt en avgift till din tjänsteleverantör för den tjänst du valt.

Se aktuell driftavgift i TRAMAN

Registrera konto

I vår nya tjänsteportal får du tillgång till hela det utbud våra tjänsteleverantörer erbjuder i stadsnätet. Här kan du som är fysisktansluten till stadsnätet välja dina tjänster och teckna avtal, direkt med leverantörerna.

Vill du ha hjälp?

Alla frågor och svar